Nieuwe Directeur ADIC

Vanaf 1 januari 2019 zal Corrie Rijsbosch de fakkel van het bestuur van ADIC vzw in Antwerpen doorgeven aan Mieke Beirinckx. We wensen haar een welverdiende rust toe en verwelkomen met veel vertrouwen Mieke als nieuwe Directeur van ADIC.

 

VACATURE: 1 Medewerker TANDEM (m/v/x)

TANDEM staat voor Toeleiding en Aanmelding Na Detentie En Meer. De werking werd opgericht op 1 maart 2017 en wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. TANDEM zorgt voor de toeleiding van gedetineerden met een psychische kwetsbaarheid (inclusief verslavingsproblematieken) naar de gepaste zorg en hulpverlening na detentie.

Aanbod
We bieden een voltijds vervangingscontract. Indiensttreding zo spoedig mogelijk. Verwachte duurtijd van de opdracht tot begin juli 2023.
In eerste instantie word je ingezet in de gevangenissen van Oudenaarde, Gent en Ruiselede. Je bent bereid om eventueel ook andere opdrachten te doen naargelang de noden in het team.

Meer info en solliciteren
Kaat Vanthuyne, teamverantwoordelijke TANDEM
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0499/88.49.61

Kandidaten bezorgen een gemotiveerd schrijven + CV aan Kaat Vanthuyne (via bovenstaande contactgegevens), ten laatste op vrijdag 23 september 2022.  
Gelieve er rekening mee te houden dat de sollicitatiegesprekken doorgaan op woensdag 28 september 2022.  


Lees meer: VACATURE: 1 Medewerker TANDEM (m/v/x)