VACATURE: Stafmedewerker VVBV

Om de werking van onze koepel te versterken zijn we op zoek naar een halftijdse beleidsmedewerker.

Als beleidsmedewerker voor VVBV word je aangestuurd door en ben je de rechterhand van de voorzitter en rapporteer je op geregelde tijdstippen, zowel mondeling als schriftelijk. Je volgt de Vlaamse geestelijke gezondheidszorg nauw op en levert beleidsrelevante inhoudelijke input als voorbereiding van beleidsbesprekingen en/of beleidsbeslissingen.

Wat vragen we?

  • Master in de menswetenschappen, minimaal 5 jaar ervaring. Ervaring in de verslavingszorg strekt tot aanbeveling.
  • Je bent in staat zijn om een correcte, heldere, schriftelijke manier te communiceren. Je bent vaardig in het opstellen van verslagen, nota’s, beleidsteksten, aanvraagdossiers enz  Je hebt over het algemeen een vlotte pen
  • Je leest, interpreteert en synthetiseert overheidsteksten.Je houdt overzicht op de maandelijkse agenda van het Bestuursorgaan van VVBV. Je stelt een voorstel van agenda op, bereidt deze vergadering voor én neemt verslag van de vergadering.

Wat bieden we?

Een halftijds contract voor een periode van 5 jaar met ingang vanaf 1-10-2022, eventueel vanuit een detachering bij je huidige werkgever. Verloning volgens paritair comité 330: Barema 1.80 (IFIC 16)
Een unieke kans om mee vorm te geven aan het verslavingszorg beleid in Vlaanderen
Interesse in deze functie? Solliciteer dan zo snel mogelijk met CV en motivatiebrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.